Wij zijn Wel Jong Niet Hetero!

Wel Jong Niet Hetero is een jeugdorganisatie voor en door jongeren die willen bouwen aan een gelijkwaardige samenleving. Wij willen dat iedereen zichzelf kan zijn in hun lichaam, seksualiteit en genderbeleving. Dat is onze missie!

Meer over ons

#SafetyNotFound: teken voor een extra investering in de veiligheid van LGBTQ+ jongeren!

Minister Dalle schrapt middelen voor Wel Jong Niet Hetero. En dat op een moment wanneer LGTBQ+-jongeren meer dan ooit nood hebben aan ondersteuning, veilige ruimtes en juiste informatie.

Met deze petitie willen we aan Benjamin Dalle maar ook aan de volledige Vlaamse regering vragen om een extra investering in het welzijn en de veiligheid van LGBTQ+ jongeren. Teken nu en geef een duidelijk signaal aan onze ministers!

Op vrijdag 24 september zit de Vlaamse regering samen om hun begroting te bespreken. Wij willen voor die tijd zo veel mogelijk handtekeningen verzamelen, om onze case dan al op tafel te krijgen bij de Vlaamse regering.

Meer weten? Lees ons persbericht of check onze instagrampagina!

Laatste nieuws

Wauw, wat een sterk signaal kunnen wij samen met jullie geven
23-09-2021
Onze petitie haalde in 24 uur meer dan 13.000 handtekeningen. Dat zijn meer dan 13.000 stemmen die de veiligheid en het welzijn van LGBTQ+ jongeren een prioriteit willen maken.
Benjamin Dalle en de Vlaamse regering geven een duidelijk signaal: veiligheid van LGBTQ+ jongeren is geen prioriteit.
21-09-2021
Minister Dalle pakt groots uit met 1,54 miljoen extra ondersteuning aan het jeugdwerk, maar niet voor LGBTQ+ jongeren. Integendeel, de middelen voor Wel Jong Niet Hetero worden verlaagd.